Locatie
Tinker Paradijs, Dorpsstraat 31, 9536PC Ees
E-mail
info@helpendehoefjes.nl
telefoon
+31 6 460 22 936

Faalangsttraining

Twijfel je aan jezelf? Bang om niet goed genoeg te zijn? Angst voor afwijzing?

Gevoelens die we allemaal wel eens hebben. Maar soms is het zo hevig dat je blokkeert of fysieke klachten krijgt. Of je presteert minder goed. Je voelt je schuldig of je bent boos op jezelf.

Gelukkig kun je er iets aan doen. Zodat je weer zin hebt om iets nieuws of spannends te proberen en je weer volledig in jezelf gaat geloven. Ook jij kunt je angsten overwinnen. Ik help je er graag bij.

Individuele training

Deze training vindt één op één plaats met behulp van de inzet van paarden. Het traject bestaat uit ongeveer tien sessies. Tijdens deze sessies werken we onder andere aan het vergroten van je zelfkennis, het omgaan met gevoelens, het eigen maken van ontspanningsoefeningen, het vergroten van je zelfvertrouwen en het verkennen van je gedachten volgens de R.E.T. methode. RET is een methode die gebaseerd is op de Rationele Effectiviteits Training. Centraal staat de relatie tussen het denken en emoties. Het doel van de methode is om je te ondersteunen om beter om te kunnen gaan met situaties die aanleiding kunnen zijn voor stress.

Tijdens dit traject wordt er medewerking verwacht van ouders en school.

Dit traject bedraagt € 500,-

Training in groepsverband

Deze training is bestemd voor zes kinderen. Bij deze training zullen de paarden regelmatig worden ingezet tijdens sessies, maar er zijn ook sessies waarbij de paarden geen rol spelen. De interactie binnen de groep staat centraal. Tijdens deze sessies werken we onder andere aan het vergroten van je zelfkennis, het omgaan met gevoelens, het eigen maken van ontspanningsoefeningen, het vergroten van je zelfvertrouwen en het verkennen van je gedachten volgens de R.E.T. methode. RET is een methode die gebaseerd is op de Rationele Effectiviteits Training. Centraal staat de relatie tussen het denken en emoties. Het doel van de methode is om je te ondersteunen om beter om te kunnen gaan met situaties die aanleiding kunnen zijn voor stress.

Tijdens dit traject wordt er medewerking verwacht van ouders en school.

Dit traject bedraagt € 350,- per deelnemer.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Voor meer informatie of een afspraak

Dorpsstraat 31, 9536 PC Ees

info@helpendehoefjes.nl

+31 6 460 22 936

Doneren

Wilt u doneren aan Helpende Hoefjes klik dan op onderstaande knop, uw donatie komt ten goede aan "de Buitenklas" en onze paarden.

© Helpende Hoefjes. All Rights Reserved. 2024

Wij maken alleen gebruik van functionele cookies!