Locatie
Tinker Paradijs, Dorpsstraat 31, 9536PC Ees
E-mail
info@helpendehoefjes.nl
telefoon
+31 6 460 22 936

Emotie Code & Body Code voor mens en dier

Laat jouw dier onbegrepen gedrag zien of worstelt hij al een tijd met fysieke klachten? Mogelijk heeft jouw dier last van vastzittende emoties vanuit het verleden, die gevangen zitten in het lichaam.

Traumatische gebeurtenissen vanuit het verleden, soms te overweldigend om zelf te verwerken, kunnen vast komen te zitten in het lichaam en zorgen dan voor gedragsproblemen of fysieke klachten.

Het doel van De Emotie Code

Het doel van De Emotie Code is het loslaten van gevangen emoties. Wij geloven dat de Emotiecode de toekomst van de energetische geneeskunde is. En het bestaat om ons te helpen elke opeenstapeling van emotionele bagage die we allemaal hebben bij het loslaten van elke gevangen emotie, om te keren. Om iedereen lichter te maken, om ieders last lichter te maken, om iedereen over de hele wereld naar een hoger trillingsniveau te brengen, eigenlijk. Dit zou ons kunnen helpen meer controle te krijgen over de emoties die we ervaren, en het zou ons kunnen helpen automatisch de juiste emoties te kiezen en onze gevoelens met een passende intensiteit voor de situatie te ervaren.
We creëren dus een gevoel van vrijheid. Het is belangrijk om te beseffen dat we niet proberen herinneringen te verwijderen of te veranderen, maar dat de Emotiecode ons kan helpen door de emotionele lading van die herinneringen weg te nemen. Zodat je je kunt herinneren hoe je je voelde, zonder het opnieuw te voelen, telkens wanneer er een herinnering opduikt. Het kan zijn dat uw onderbewustzijn minder vaak pijnlijke herinneringen naar boven haalt, omdat het uw aandacht niet meer hoeft te trekken nu de emotionele lading is weggenomen.
Zo werkt de Emotiecode! Het gaat over het creëren van een schone lei voor iedere man, vrouw, kind en dier op de hele planeet.

Hoe komen deze gevangen emoties in ons lichaam?

Dit kan komen door relatieproblemen, gevoelens van minderwaardigheid, financiële problemen, (langdurige) stress, verlies van geliefde, miskraam of abortus, verwaarlozing, trauma, afwijzing of misbruik. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Op welke manier constateren we welke gevangen emoties zich in het lichaam bevinden?

De antwoorden bevinden zich in ons onderbewustzijn. Wij leven slechts voor 5% in ons bewustzijn. De overige 95% is ons onderbewustzijn. Alles wat je in je leven hebt gedaan, elk gezicht dat je ooit hebt gezien, elke geur, elke stem, elk liedje, elke smaak, elke aanraking en elke sensatie die je ooit hebt ervaren, is opgenomen in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is zich dus ook bewust van eventuele gevangen emoties die je lichaam herbergt en weet precies welke effecten deze gevangen emoties hebben op je fysieke, emotionele en mentale welzijn. Deze informatie is slechts weggestopt in het onderbewustzijn.

Hartmuur

Wanneer er te veel gevangen emoties in je lichaam zijn opgeslagen, wordt er een muur om je hart gebouwd. Als een mooie beschermlaag om nieuw hartzeer te voorkomen. Niemand wil immers in zijn hart geraakt worden. Een hartmuur weerhoud je ervan volledig uit je hart te leven en bij je gevoel te komen. Dit heeft weer gevolgen voor het geven en ontvangen van liefde. Een hartmuur heeft invloed op alle genezingsprocessen.

Als gecertificeerde Emotie Code Practitioner en Body Code practitioner heb ik het vermogen te communiceren met je onderbewustzijn door middel van kinesiologische spiertesten. Deze effectieve methode van Dr Bradley Nelson, een Amerikaanse chiropractor, heeft mij geleerd de vastzittende emoties en overige onevenwichtigheden te traceren om vervolgens door een specifieke magnetische toepassing uit het energieveld te verwijderen.

De Body Code

De bodycode is een wereldwijd unieke en waarschijnlijk de meest uitgebreide en holistische energetische energiegenezingsmethode die vandaag de dag beschikbaar is. Eigenlijk is de Emotie Code een onderdeel van de Body Code. Hoewel 80% van de (fysieke) problemen waar we aan lijden, emotioneel van aard zijn, bestrijkt de Body Code het volledige spectrum van genezing en bevat het een manier om alle onevenwichtigheden te vinden waar we aan kunnen lijden.

The Body Code behandelt 6 verschillende soorten onevenwichtigheden:

 1. Emotionele onevenwichtigheden: emotioneel, posttraumatisch, allergie of intolerantie
 2. Giftige onevenwichtigheden: zware metalen, chemicaliën, insectenbeten, enz.
 3. Circuit onevenwichtigheden: organen, klieren, chakra's, ontkoppelingen en meridianen
 4. Ziekteverwekkers onevenwichtigheden: parasieten, schimmels, bacteriën en virussen
 5. Fysiologische onevenwichtigheden: botten, zenuwen, spieren, bindweefsel, organen en klieren
 6. Onevenwichtigheden in de leefstijl: slaapcyclus, voeding, kruiden, voedingsstoffen, uitdroging en magnetisch veld

Deze behandelingen werken voor zoal mens als dier!

Heb jij een dier met onverklaarbaar gedrag of andere klachten? Heb je zelf één of meer van bovenstaande symptomen? Vraag dan een sessie aan via onderstaande mail-adres.

Stuur een mail naar info@helpendehoefjes.nl

De kosten voor een eerste sessie zijn € 40,00
Vervolg sessies zijn € 35,00 per sessie.

De kosten voor een eerste sessie Bodycode zijn € 65,00
Vervolg sessies zijn € 60,- per sessie.

Discover Healing

Opgeloste problemen met behulp van de emotie/body code:

 • Extreme vorm van zomereczeem bij paard; allergieën en vastzittende emoties.
 • Voorheen altijd last gehad van brandend maagzuur; emoties op de maag.
 • Hond die de hele dag fluitende piepgeluidjes maakt; verkeerd uitgelijnde maag.
 • Gras etende hond (maagzuur); cardiale sluitspier opnieuw uitgelijnd.
 • Slappe staart hond (alsof hij gebroken is); vastzittende emoties.
 • Manke poot hond; vastzittende emoties.
 • Paard met Einschuss; diverse onevenwichtigheden, voornamelijk emoties.
 • Bobbel in tandvlees na plaatsen kroon (zat er al een half jaar met zenuwirritatie).
 • Paard met bijna vijf jaar dunne mest; slechts vier vastzittende emoties.
 • Hond met jaloers gedrag ten opzichte van andere honden.
 • Vuurwerkangst hond, niet meer hijgend en bibberend onder de bank op oudejaarsavond; vastzittende emoties.
 • Verkrampte hand in de ochtend; voornamelijk gevangen emoties.
 • Slaapproblemen, drie a vier keer per nacht wakker worden en draaien; slaapcyclus gereset.
 • Zware vermoeide ogen; vastzittende emoties.
 • Hoestend paard; gevangen emoties.
 • Hond met angst tijdens autorijden; emoties en een verkeerd uitgelijnde maag.
 • Hond met uitvalgedrag naar andere honden; vastzittende emoties.
 • Een paard die buiten het erf schrikachtig is; vastzittende emoties.
 • Branderige ogen, vooral na het wassen van haren; energie van ziekteverwekkers.
 • Een moedervlekje wat ging jeuken en irriteren; gevangen emoties en andere onevenwichtigheden.
 • Straatangst; vastzittende emoties.
 • Suiker allergie bij paarden; allergie/intoleranties.

Het is vooraf niet in te schatten hoeveel bagage iemand bij zich draagt, dus hoeveel onevenwichtigheden er losgelaten moeten worden. Bovenstaande voorbeelden zijn opgelost met één of twee sessies. Er zijn ook mensen of dieren die meer sessies nodig hebben door bijvoorbeeld een traumatisch verleden.

Houd er rekening mee dat energiemethoden behoren tot de holistische / alternatieve procedures die (nog) niet wetenschappelijk worden erkend, in de zin van de conventionele geneeskunde. Alle gegevens zijn gebaseerd op jarenlange gebruikerservaring. Een Emotiescode en Bodycode applicatie/sessie is geen vervanging voor een bezoek aan de arts! Raadpleeg indien nodig uw arts en volg de instructies op. Met behulp van de Emotie en Lichaamscode moeten storende energieën/blokkering worden opgelost met als doel de zelf genezende krachten van het lichaam te activeren en fysieke en psychologische problemen te ondersteunen. Er worden geen helende beloften gedaan.

Neem contact op

Voor meer informatie of een afspraak

Dorpsstraat 31, 9536 PC Ees

info@helpendehoefjes.nl

+31 6 460 22 936

Doneren

Wilt u doneren aan Helpende Hoefjes klik dan op onderstaande knop, uw donatie komt ten goede aan "de Buitenklas" en onze paarden.

© Helpende Hoefjes. All Rights Reserved. 2024

Wij maken alleen gebruik van functionele cookies!