Locatie
Tinker Paradijs, Dorpsstraat 31, 9536PC Ees
E-mail
info@helpendehoefjes.nl
telefoon
+31 6 460 22 936

Geboorte in Kaart

Gedrag is een uiting van dat wat er eerder als overweldigend werd ervaren.
We worden niet gestuurd door vrije wil, maar grotendeels door onbewuste processen.
We denken dat we bewust oordelen, vergelijken en kiezen, maar dat klopt niet.
95% van ons gedrag is onbewust! Hoe kunnen we dan in hemelsnaam gedrag aan- of afleren, wanneer wij gestuurd worden vanuit ons onderbewustzijn!

Overweldigende prenatale of geboorte-ervaringen worden sterk verankerd in het onderbewustzijn. Dit heeft dus een blijvende impact op hoe je later in het leven staat. Iemand die uit zijn vel springt, heeft geen keuze om tot 10 te tellen, dat gebeurt al voordat hij hier ook maar 3 seconden over na heeft kunnen denken. Het gedrag komt dus voort uit eerdere onverwerkte overweldigende ervaringen, die misschien zelfs wel traumatisch zijn geweest.

Door Geboorte In Kaart in te zetten, begeleid ik jou vanuit dat stukje onderbewustzijn. Door jouw geboorteverhaal in kaart te brengen, maken we deze ervaringen zichtbaar en tillen we dit naar het bewustzijn. Ik laat jou letterlijk zien wat de zwangerschap, geboorte en de eerste periode daarna met je heeft gedaan.
Met behulp van een prachtige kaartenset gaan we direct de diepte in en leggen we belemmerende overtuigingen en patronen bloot. In slechts 1 sessie wordt zichtbaar waar wij aan kunnen werken en hoe!

Geboorte In Kaart is een holistische methode die waardevolle informatie verstrekt voor een eventueel passend vervolgtraject.

Deze sessie bedraagt € 75,- inclusief BTW

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Voor meer informatie of een afspraak

Dorpsstraat 31, 9536 PC Ees

info@helpendehoefjes.nl

+31 6 460 22 936

Doneren

Wilt u doneren aan Helpende Hoefjes klik dan op onderstaande knop, uw donatie komt ten goede aan "de Buitenklas" en onze paarden.

© Helpende Hoefjes. All Rights Reserved. 2024

Wij maken alleen gebruik van functionele cookies!