Locatie
Tinker Paradijs, Dorpsstraat 31, 9536PC Ees
E-mail
info@helpendehoefjes.nl
telefoon
+31 6 460 22 936

Leesbegeleiding

Worstel je met leesproblemen? Misschien wordt er gedacht aan dyslexie? Vergt je handschrift de nodige aandacht? Samen gaan we op zoek naar de werkelijke oorzaak van je leesachterstand. Leren lezen doe je namelijk met je lijf.

Tijdens het lezen ben je je er niet van bewust dat miljarden zenuwcellen druk bezig zijn met het doorgeven van informatie aan elkaar. Leren lezen heeft niets te maken met de hoeveelheid hersenen, maar met de samenwerking van de hersenen. Verbindingen in de hersenen ontwikkelen zich doordat alle zenuwcellen signalen doorgeven aan elkaar. Dit gebeurt tijdens de eerste acht levensjaren. Bij de één gaat dit sneller dan bij de ander. Tegenwoordig wordt er van vijf- of zesjarige al verwacht dat ze gaan leren lezen, terwijl het lichaam er soms nog niet klaar voor is. In dat geval ontstaan er leesproblemen. We ontwikkelen immers allemaal op ons eigen tempo.

Volgens de methode van Marijke van Vuure help ik je binnen tien weken spelenderwijs je leesachterstand weg te werken door jouw motorische (schrijf) oefeningen te laten doen. Even geen tempo lezen, maar terug naar de oefeningen die relevant zijn voor jouw leesontwikkeling. De oefeningen bestaan uit kleur- en bewegingsoefeningen die je thuis oefent nadat je ze bij mij hebt aangeleerd. Elke week volgt er een nieuwe opdracht.

Een traject bestaat uit tien sessies, die je wekelijks komt volgen. Het volledige traject bedraagt € 395,-

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Voor meer informatie of een afspraak

Dorpsstraat 31, 9536 PC Ees

info@helpendehoefjes.nl

+31 6 460 22 936

Kwaliteitsregisters
Doneren

Wilt u doneren aan Helpende Hoefjes klik dan op onderstaande knop, uw donatie komt ten goede aan "de Buitenklas" en onze paarden.

© Helpende Hoefjes. All Rights Reserved.

Wij maken alleen gebruik van functionele cookies!